ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Καλωσορίσατε στην επίσημη ιστοσελίδα της Φ.Π.Κ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ Ιωαννίνων. Γνωρίστε τη δράση και τις θέσεις της παράταξης μας στα Ιωάννινα, ενημερωθείτε για τα τεκτενόμενα γύρω από το εθνικό θέμα αλλά και για όσα αφορούν στο φοιτητόκοσμο, σε Κύπρο και εξωτερικό. Καλή πλοήγηση!!!
ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ!!!

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΔΗΛΩΣΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ

Είναι με αμηχανία αλλά και με έντονο προβληματισμό που παρακολουθήσαμε τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας να προβαίνει σε μια ανήκουστη και ανιστόρητη δήλωση περί δύο εισβολέων , προκαλώντας τα αισθήματα όχι μόνο των Ελληνοκυπρίων, αλλά και του ελληνικού λαού.

Δυστυχώς, η αναφορά του Προέδρου Χριστόφια σε "εισβολή από τις δύο ούτω καλούμενες μητέρες πατρίδες", δεν είναι απλά εξίσωση ευθυνών Ελλάδας και Τουρκίας, αλλά αποτελεί πλήρη δικαιολόγηση της Τουρκικής εισβολής και υιοθέτηση της Τουρκικής επιχειρηματολογίας.

Η Φ.Π.Κ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ καταδικάζει με τον ποιο κατηγορηματικό τρόπο τις δηλώσεις του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας , και τον καλεί να τις ανακαλέσει άμεσα.

Παράλληλα θα θέλαμε να εκφράσουμε τον προβληματισμό μας ως νέα γενιά αυτού του τόπου για τις μεθοδευμένες κινήσεις του ΑΚΕΛ να συγκαλύψει τα ατοπήματα του ΑΚΕΛΙΚΟΥ Προέδρου μέσω στοχευμένης προπαγάνδας. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που η κυβερνητική φοιτητική παράταξη Προοδευτική κάλεσε τις υπόλοιπες παρατάξεις να χαιρετίσουν τις ανήκουστες δηλώσεις του Προέδρου Χριστόφια συμφωνώντας ουσιαστικά μαζί του.

Θα θέλαμε να καλέσουμε τους συμφοιτητές μας της ηγεσίας της Προοδευτικής, να σταματήσουν επιτέλους να είναι τα φερέφωνα του ΑΚΕΛ και να πετάξουν επιτέλους τον μανδύα του ανθελληνισμού. Τέτοιες πολιτικές συμπεριφορές πλήττουν ανεπανόρθωτα κομμάτια του φοιτητικού κινήματος αφού φοιτητές ποδηγετούνται σε λανθασμένες αντιλήψεις. Είναι αδιανόητο, αντί να απολογούνται να ζητάνε να χαιρετιστούν αυτές οι δηλώσεις.

Η σημαία στο Πενταδάκτυλο θα μας θυμίζει πάντα ποιος ήταν ο εισβολέας.