ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Καλωσορίσατε στην επίσημη ιστοσελίδα της Φ.Π.Κ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ Ιωαννίνων. Γνωρίστε τη δράση και τις θέσεις της παράταξης μας στα Ιωάννινα, ενημερωθείτε για τα τεκτενόμενα γύρω από το εθνικό θέμα αλλά και για όσα αφορούν στο φοιτητόκοσμο, σε Κύπρο και εξωτερικό. Καλή πλοήγηση!!!
ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ!!!

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

31 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΝΑΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ

Η παράνομη ανακήρυξη του ψευδοκράτους ήταν το αποκορύφωμα των διχοτομικών ενεργειών που μεθόδευσε η Άγκυρα και που στόχο είχαν την εδραίωση της διαίρεσης και της κατοχής.
Η θλιβερή επέτειος της μονομερούς παράνομης ανακήρυξης του ψευδοκράτους και η συντήρηση και διατήρηση του μεχρι σήμερα, καταδεικνύει τη συνεχιζόμένη άκαμπτη στάση της Τουρκίας ως κατοχικής δύναμης, να συμορφωθεί με τα Ψηφίσματα 541 και 550 του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ (Το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, με  ψηφίσματά του, καταδίκασε ως νομικά άκυρη την ανακήρυξη του ψευδοκράτους και ζήτησε την ανάκλησή της. Μέχρι σήμερα, καμιά χώρα στον κόσμο, εκτός από την Τουρκία, δεν έχει αναγνωρίσει την παράνομη αυτή ενέργεια.)


Την παράνομη αποσχιστική αυτή ενέργεια καταδικάζει ο κυπριακός ελληνισμός με αντικατοχικές εκδηλώσεις πορείες και συγκεντρώσεις.
Καταδικάζουμε και απαιτούμε την απόσυρση όλων των κατοχικών στρατευμάτων.
Απαιτούμε μια ενωμένη ελεύθερη Πατρίδα.





ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ 
ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ
ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ 
ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΡΙΖΩΜΟ